Elektrische bediening raamdecoratie

Vivante Assen verkoopt topmerk Somfy in Assen

Elektrische bediening voor raamdecoratie van Somfy in de regio Assen en Groningen

Bedien je gordijnen, rolluiken of andere raamdecoratie vanuit je luie stoel dankzij Somfy. Dat kan zelfs met je telefoon of tablet. Vivante Assen in Assen verkoopt dit A-merk.

We
dress
your
home

Gemak met de bediening van Somfy

Zorgeloze bediening van je raamdecoratie is mogelijk dankzij Somfy. Met een druk op de knop bepaal je de lichtinval en de sfeer in huis. Er is zelfs al een app zodat je de bediening via smartphone of tablet kunt bedienen.

Elektrische bediening van de raamdecoratie en gordijnen is ook verkrijgbaar bij Vivante Assen in Assen. Deze is grofweg in te delen in:

Binnen de raamdecoratie kun je kiezen uit rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plissés.

Veilig en handig: elektrische bediening

Elektrische raamdecoratie heeft geen koordjes: dat is veilig, het kan niet in de knoop raken en handig als je hoge ramen hebt.

Elektrische gordijnen zijn te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, volledig verduisterend of licht doorlatend.

Bediening via de app is mogelijk via de Somfy Smarthome. Gebruikers die dit systeem kopen krijgen een box van Tahoma erbij.

Met de app kun je bepaalde acties op tijd of omstandigheden instellen. Zo kan raamdecoratie reageren op de hoeveelheid zonlicht, of kunnen de luiken opengaan als je uit bed komt.

Bekijk de collectie raamdecoratie

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Vivante Assen kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.